Rygefjord hotel och hostel

Rygefjord hotel och hostel Image

Rygefjord hotel och hostel

M/S Rygefjord är skeppet som gett namn till ett flytande hotell och vandrarhem som består av tre båtar som ligger förtöjda vid Söder Mälarstrand i Stockholm. Här bor man i bekväma hytter med antingen utsikt över Söders höjder eller ut över vattnet. Här har du nära till Gamla stan med dess ringlande gränder där du hittar mängder av butiker och mysiga caféer och restauranger. Om du vill stanna på båten kan du slå dig ner i en av livbåtarna på däcket med utsikt över båtlivet på Riddarfjärden och Stockholms stadshus.

M/S Rygefjord byggdes 1950 i Norge och har små fina hytter med en genuin marin atmosfär. Tillsammans med de andra två fartygen erbjuder vandrarhemmet rum i olika storlek och prisklasser. Frukost finns tillgänglig och det finns även tillgång till ett gemensamt kök. Om du inte vill laga din egen mat kan du gå till restaurangen som serverar klassisk husmanskost och det finns även en bar där gäster kan ta sig något svalkande att dricka.

Kulturutbudet är brett i Stockholm och oavsett om du vill shoppa, gå på museum eller uppleva nattlivet så är Rygefjords vandrarhem en bra utgångspunkt. Ett bra tips är att läsa igenom Stockholmsguiden så att du är riktigt förberedd inför din vistelse.

FÖRFATTARE | lovisa Comments | Kommentarer inaktiverade för Rygefjord hotel och hostel DATUM | januari 28, 2019

Kategorier och taggar

lovebond-lite